Wat is Trivium?

Wij zijn een nieuwe gouw van de SCA, gevestigd in het koninkrijk Drachenwald. We zijn zelfs nog geen officiële gouw omdat we met zo weinig zijn maar we zijn vastbesloten om te rekruteren en zo groot mogelijk te worden.

Op 16 maart 2016 hebben we van de instanties van het SCA ook daadwerkelijk de bevestiging gekregen dat we een officiële “beginnende gouw” zijn (incipient shire).

Geografisch gezien is onze intentie om heel België als ons territorium te zien omdat de dichtstbijzijnde groepen gewoon te ver weg zijn voor de meesten van ons. Onze huidige leden zijn gelokaliseerd in Marchin (tussen Namen en Luik), Hasselt, en Antwerpen dus we hebben leden aan beide kanten van de taalgrens.

Jammer genoeg hebben we nog geen vechters in onze shire maar er zijn in onze buurgouwen voldoende mensen die vechtende leden graag zullen trainen en Rashin uit Engeland is bereid om zijn ervaring als Marchal uit te lenen als gastschrijver.

De grootste sterkte van onze gouw is onze liefde voor Kunst en Wetenschappen. Op deze site kun je vele tutorials en uitleg verwachten over allerhande onderwerpen hierover.

Ons doel is om leden te werven in de omgeving van elk lid zo dat iedereen mensen dichtbij heeft waarmee hij kan spelen. Uiteindelijk zouden we het geweldig vinden om in zuster-gouwen te splitsen maar dat is ver in de toekomst vermits we pas overeengekomen zijn over een naam op 3 maart 2013. We hebben een lange weg te gaan maar met teamwork, vastberadenheid en vriendschap zijn we zeker dat we het gaan maken!

We plannen enkele evenementen voor ledenwerving in het land in de nabije toekomst, dus als je geïnteresseerd bent om te komen of wil dat we eens naar jou stad komen, aarzel niet om ofwel Katharina, Diana, Achim of mezelf te contacteren. We spreken Engels, Ik spreek Frans, Katharine en Diana spreken Nederlands en Achim spreekt Nederlands en Duits dus eender welke taal je verkiest één van ons is in staat om je te helpen.

We kunnen een uitleenbibliotheek aanbieden aan onze leden en onze buren. Zie hier om in de bibliotheek te zoeken en een lijst te zien van alle boeken die we beschikbaar hebben.