Anarchy at the Abbey 2017 – F.A.Q.’s (Nederlands)

Is dit een kampement of een binnenevenement?

We kunnen met genoegen mededelen dat het bij onze site mogelijk is om binnen te slapen of kamperen.

Er zijn 17 slaapkamers, daarvan zijn er 12 volledig ingericht en electriciteit is aanwezig. De meeste slaapkamers zijn groot genoeg voor 2 personen.

Van de resterende vijf is er 1 grote privékamer waar electriciteit beschikbaar is mits je een verlengsoer meeneemt. De overige 4 kamers zijn met elkaar verbonden met ruimte voor 2 kampeerbedden per kamer.

Kamers zullen voornamelijk worden toegekend op basis van behoefte. Om voor een bed in aanmerking te komen, kan dit vermeld worden in het desbetreffende onderdeel van het inschrijfformulier.

Per kamer wordt €10 in rekening gebracht. Eén maand voor het evenement zullen wij contact opnemen met iedereen die een bed is toegekend, waarna zij de betaling kunnen afronden. Betaling moet vervolgens voor aanvang van het evenement worden voldaan om je plaats zeker te maken. Voor vragen over je positie in de aanvraaglijst kun je contact opnemen met Lady Rachel.

Kamperen is in de tuinen van de abdij mogelijk, of je mag kampeerbedden in de slaapzaal gebruiken.

Als je en kampeerbed wilt reserven, vermeld dit dan in je inschrijfformulier. Als je wilt kamperen, laat dit dan ons weten in je inschrijfformulier, met de afmeting van je tent.

Zijn er ID-vereisten of een leeftijdslimiet?

Alle kinderen en jongeren onder 18 moeten vergezeld zijn door een verantwoordelijke volwassene.

Alle deelnemers moeten een foto-ID tonen en een verklaring van afstand tekenen voor ze het domein mogen betreden.

Enkel volwaardige SCA-leden met reglementaire uitrusting mogen deelnemen aan het “heavy fighting”.

Hoe geraak ik op het evenement of waar kan ik parkeren?

De site ligt op 1,2 kilometer van het treinstation van Marche-les-dames.

Er zijn weliswaar parkeerplaatsen op het domein, maar de inrit is bijzonder smal. De meeste mensen kunnen beter op de weg parkeren, vlak bij de abdij.

Wat mag ik meebrengen op het evenement en wat niet?

Je zal voldoende middeleeuwse kledij moeten meebrengen voor de drie dagen. Er is een buffertijd van 2 uur na aankomst in dewelke je je middeleeuwse gewaden dient aan te trekken.

Je wordt verzocht je eigen servies en bestek mee te brengen. Hoe middeleeuwser hoe beter, uiteraard.

Je zal je moderne apparaten moeten verbergen. GSM’s en camera’s kunnen als je je best doet ze te verbergen, of om ze te gebruiken op de specifieke plekken.

Je brengt best ook wat snacks en/of drank mee om te delen en te ruilen. Chocolade is quasi een vervangmunt in onze organisatie.

Vergeet vooral geen beddengoed en toiletspullen voor het hele weekend.

Je zal vlamloze kaarsen nodig hebben om rond te dwalen in de abdij, vermits de grote zaal de enige ruimte is waar er kaarsen zijn toegestaan.

OPEN VUREN WORDEN BINNENDEURS NIET TOEGESTAAN

GELIEVE BINNEN DE ABDIJ GEEN FOTO’S TE TREKKEN

(de laatste tijd hebben dieven naar foto’s van de binnenkant van de abdij gezocht om te weten waar ze precies moeten inbreken)

Hoe kan ik de organisator contacteren met eventuele vragen?

Vrouwe Rachel is in het Engels of Frans bereikbaar via e-mail racheldemontfort@gmail.com of via Facebook onder haar moderne naam  Misty Rae Bourlart.  
Indien je vragen hebt in het Nederlands of Duits, contacteer dan Muramatsu Masanori via e-mail, of gewoon onder zijn moderne naam, Achim Steigert via Facebook. 

Is mijn registratie/ticket overdraagbaar?

Je kan je ticket overdragen aan iemand anders, zo lang we hiervan ten minste 48 uur voor het evenement op de hoogte worden gebracht. De originele eigenaar van het ticket moet hiervoor aan de plaatsvervanger een geschreven volmacht volstrekken. 

Kan ik mijn registratie later nog aanpassen?

Natuurlijk! Breng ons gewoon op de hoogte wat je precies veranderd wil zien!

 Moet ik mijn uitgeprint ticket meebrengen naar het evenement?

Zo lang je naam op je ID overeenkomt met de naam die wij hebben gekregen is het voldoende.

Hoe staat het met terugbetaling bij annulering van mijn kant?

Annuleringen dienen minimum een maand op voorhand te gebeuren. In dat geval krijg je je inschrijving volledig terugbetaald. Indien je slechts meer dan twee weken op voorhand annuleert krijg je maar 50% terugbetaald.

De naam op mijn registratie/ticket komt niet overeen met de deelnemer. Is dat in orde?

Contacteer ons via e-mail en leg de situatie uit, zodat we je op gepaste wijze kunnen helpen.